Verzenden & retourneren

Levertijd

Indien een artikel op voorraad is, zullen wij het binnen 1 werkdag per post versturen. Indien u een artikel besteld en betaald hebt en het blijkt na overleg onverhoopt verkocht te zijn (bijvoorbeeld als wij op een beurs staan), dan nemen wij contact met u op. In overleg gaan wij op zoek naar een passend alternatief of u krijgt uw geld terug.


Retourneren

Retourneren kan tot 14 dagen na ontvangst van de bestelling, na overleg met Van Lambert Real Stuff via mail (info@vanlambertrealstuff.nl). Woont u in de buurt? Kom dan langs en zoek iets anders uit. Woont u niet in de buurt, dan kunt u de bestelde en betaalde artikelen per post retourneren. De verzendkosten blijven voor rekening van de koper.


Verzending

Alle genoemde prijzen in onze webshop zijn netto prijzen. Versturen is uiteraard geen probleem, deze kosten zijn voor rekening van de koper en worden vermeld tijdens het bestellen. In overleg bezorgen wij ook zelf, maar dat is alleen indien u meubelen hebt besteld en/ of op maat hebt laten maken door ons.

Meubels, lampen en preparaten worden met de grootste zorg door ons behandeld, ingepakt en verzonden, maar wij zijn niet verantwoordelijk voor beschadigingen in het gebruik ervan.

Bezorgen via een extern vervoersbedrijf is ook een mogelijkheid, prijsopgave daarvan op aanvraag.

Wij versturen al onze artikelen met Post NL.


Verzendtarieven

Wij verzenden gratis boven een bedrag van € 70.

Verzendkosten Nederland: € 6,95
Verzendkosten België: € 14,95
Verzendkosten Duitsland: € 14,95


Reserveren

Een artikel kan per mail gereserveerd worden. Dit is mogelijk gedurende een week of langer in overleg met ons, daarna dient het artikel betaald te worden of geannuleerd.


Vachten

Let op: rendier vachten hebben holle haren en vallen eerder uit dan (bijvoorbeeld) de haren van een schapenvacht of koeienhuid. Wij geven altijd tips en advies mee met betrekking tot het onderhoud, maar wij zijn uiteraard niet aansprakelijk voor het wel of niet verharen van een artikel. Aangezien wij uitsluitend werken met natuurlijke artikelen, hebben wij hier ook geen grip op. In overleg is wellicht het een en ander mogelijk, maar dat is tevens afhankelijk van de klacht/ vraag/ opmerking.